Márczius PDF Nyomtatás E-mail
Aktivitás
Írta: Sulyok Zoltán   

Március 17-én az MME-hez csatlakozva, a Csaj tóhoz röppenünk a Zöld Sziklával, hogy madárlesen élvezkedjünk, tavaszt örvendeztetve. Ha jönnétek, keresetek a részletek végett! Szakvezető, madárhad LÖSZ.
Március 22-i Víz Világnapja alkalmából túrát szervezünk Március 24-re, szombatra. Indulás 10 órakor a Kossuth térről (Hódmezővásárhely), kerékpárral, az időjáráshoz illő felszerelésben. Ha csak a gyalog túrához csatlakozol, akkor jöhetsz a Bodzási út végén lévő fordulóhoz 10:30-ra, így tovább lustálkodhatsz! Érdekes ártéri séta, illetve egy pozitív kút felderítése LÖSZ terítéken, hogy lássuk is mit takarhat a víz, mint éltető elem. Inni ne hozzatok semmit, a hatás kedvéért!
Március 29: Vásárhelyi Látóhatár tavaszi számának várva - várt megjelenése a Németh László Városi Könyvtárban (Hódmezővásárhely) 17 órától. Alapítványunk, mint vendég jelen LÖSZ, más elismert művészek, természetvédők megtisztelő társaságában. Meglepetés Kyle Troy Tribute Band szösszenet, végre városunkban is.
No és persze... ha az adópapírokkal bajlódtok, ne feledkezzetek meg légyszi a Zöld Szikla számára felajánlani az 1%- otokat (18478035-1-06)! Kis lépés nektek, óriási alapítványunknak.
Csülök

 
Top joomla templates, personal website hosting.