Hétvégén Őkotalálka! PDF Nyomtatás E-mail
Aktivitás - Rendezvények
Írta: Sulyok Zoltán   
2016. május 05. csütörtök, 12:45

Üdvözlet! Ismét ökorandira hívunk Titeket. A tiszai ártérbe való elvonulásunk célja, azon túl, hogy kellemes társaságban, finom ízek kíséretében, gyönyörű környezetben töltsük el szabadidőnket, a környezeti nevelést is magában hordozza. Szeretnénk ezen, Hódmezővásárhely közelében elterülő természeti szépséget bemutatni, annak létét, élővilágát feltárni, s életének örök időkre való fenntartásának feltételeit közhírré tenni!
A Mártélyi Tájvédelmi Körzet a Zöld Szikla Alapítvány szívecsücske, s a Tiszta Tisza projektünk során, sikerült is azt tetemes mennyiségű szeméttől mentesítenünk, illetve sokatoknak bemutatnunk több programunkon keresztül. Reméljük most is csatlakoztok hozzánk május 7- én, s ki kerékpárral, ki lóháton, ki pedig a Bodzási út végén csatlakozik a családi hangulatú akcióhoz! Amennyiben bármi formában csatlakozni szeretnél, esetleg támogatni a megmozdulást, örömmel vesszük, és persze hálalujja mindenkinek, ki eddigiekben segítette munkánkat! Civil szervezeteket egész éves rendezvényeinkhez toborzunk, hisz egységben az erő! Ne feledjétek, mi döntünk, még ha a körülmények sokszor komoly elkeseredettségre is adhatnak okot! A Természet az úr, jó vele jóban lennünk, békében, társként együtt élni vele! Hajrá!

Szóval Szombat kilenctől (bringa), 10- től a Bodzási végén Természet és Hagyomány Ökotalálka. A "kissé" saras, de lenyűgöző közeg végett a bázis is egyből a fordulónál LÖSZ. Onnan két túra indul (lóval, gyalog). Rakodóhoz sétálunk a Tisza partra, illetve bátrabbaknak a Barci rét víz alatt lévő, mocsaras erdeit, rétjeit ajánljuk, ahol is az élővilág eredeti pompájában ragyog. Első úthoz bakancs, másodikhoz GUMICSIZMA ajánlott!!! Zöld Szikla minőségű gulyás várja a látogatókat, örökös szakácsunk jóvoltából. Ezen megmoccanás betekintést nyújt az ártéri erdők világába, testközelből. Csatlakozzatok, szép kaland! Hajrá! Légyszi, privát facebookon érdeklődjetek nálam innentől, mivel terepen vagyunk folyamatosan! aba
Csülök

 
Top joomla templates, personal website hosting.