Gördülő Zöld Sziklán nem nő moha PDF Nyomtatás E-mail
Aktivitás - Rendezvények
2013. március 06. szerda, 13:26

Régen jelentkeztünk, de élünk, virulunk. Rövidesen egy külön oldal linkjét tesszük közzé, ahol végre kategorizált képekben adunk ízelítőt a Zöld Szikla életéből, programjaiból, rendezvényeiről. Addig is néhány fontos dátum ( a teljesség igénye nélkül) az idei, nagyobb rendezvényeinket tekintve:

Április 20.
Zöld Tudat Kéktóban projektunk, az MVH és a Kéktói Ménes L.S.E. támogatásával, egy egész napos, túrákkal, madarászással, paraszti élet bemutatásával, lovas kalandokkal, népi mulatsággal fűszerezett Natura 2000- es kalandra hív minden természetbarátot, és leendő természetbarátot. A program ingyenes.

Június 1 - 3.
Ökotalálka
, a Tiszta Tisza projektünk részeként. Természetjárás, táblaavatók, környezettudatos és hagyomány felelevenítő programok, szemétfelszámolás özön a Mártélyi Tájvédelmi Körzetben, a Te Szedd akcióhoz csatlakozva. A program ingyenes, hangulatcsináló a "Képekben" szekcióban és a hamarosan közzétett, külön piktúráknak fenntartott honlapon.

Június 8 - 9.
LÖSZ Kulturális Fesztivál. Hagyományőrző népi mulatság, a paraszti értékekre fókuszálva, vásári hangulatban. A program ingyenes, hangulatcsináló a "Képekben" szekcióban és a hamarosan közzétett, külön piktúráknak fenntartott honlapon.

Szeptember péntek 13 és szombat 14.
Hódstock8 Fesztivál- és Tehetségkutató. Magyarország nem hivatalos underground fesztiválja ismét lesújt neves és majdnem neves, de minden esetben tehetséges bandák közreműködésével. A program szinte ingyenes, hangulatcsináló a "Képekben" szekcióban és a hamarosan közzétett, külön piktúráknak fenntartott honlapon.

A fel és fel nem sorolt programokról folyamatosan tájékoztatunk titeket. Amennyiben hozzá tudtok járulni a rendezvények sikeréhez, bármilyen formában is, kérlek ne legyetek restek, hajrá!

További, naprakész információk facebook oldalunkon.

 
Top joomla templates, personal website hosting.