JÓGA HAPPENING - Most te is kipróbálhatod!
2010. július 30. péntek, 11:03

JÓGA HAPPENING - Most Te is kipróbálhatod!
2010. JÚLIUS 31. - 16:00 óra

 

A nandafalvi hindu templom happeningje a belső elcsendesülésre vágyódóknak szolgál nagy örömére. A rendhagyó fesztivál 2010. július 31-én, szombaton du. 4órakor kezdődik. A templom körüli szentélyparkban párhuzamosan zajlóprogramokba bekapcsolódhatnak a látogatók. Belebújhatnak egy jógi vagy egyodisszi táncos bőrébe kipróbálhatják a jógagyakorlatokat, a táncmozdulatokat. A zene rajongói a szitárt is megpendíthetik, s az indiai kétfenekű dobot, a mridangát, valamint a többi hangszert is kézbe vehetik.

 

A háziasszonyok belekóstolhatnak a csapati sütés tudományába és avegetáriusfőzés örömeibe. A szertartásokba és a védikus mantrarecitálásba is bekapcsolódhatnak a kíváncsiskodók. A hennafestés és az indiai bazár is csalogató programlehetőség...

A happening végén nyilvános hindu szertartást, púdzsát mutatnak be. Ezt követően Túri Virág Réka odisszi táncos és gyerek csoportja előadását láthatjuk.Őszentsége Bhakti Álóka Paramadvaiti Maharádzs tanító előadását is meghallgathatják az érdeklődők, s végül az est hindu dalok koncertjével zárul.

Csongrád megye szívében, Ópusztaszertől mindössze 18 km-re fekszik az alföldihindu templom. A templomot körbeölelő vörös homokkőből faragott stációk kellemes sétára hívogatják a látogatót.

Részletek itt: www.nandafalva.hu/programok/mela_2010_nyiltnap.htm

 
Top joomla templates, personal website hosting.